Kategorier
Genvägar

Din indkøbskurv

SubtotalSEK 0,00
TotalSEK 0,00
Heraf udgør momsSEK 0,00


Ispackningar | Kylspray

Ispackningar | KylsprayLetar du efter en snabbverkande kylspray eller annan kylutrustning för första hjälpen? Då har du har kommit till rätt ställe!

Här kan du hitta ispåsar, spray eller en kylbox. Dessa produkter är perfekta om du behöver ha något kylande i beredskap för t.ex. en idrottare som kämpar i ett varmt klimat, någon som är överhettad eller någon som t.ex. har stukat en fotled och där kylning behövs för att begränsa skadan.

KylsprayVår kylspray är ett extremt bra val som garanterat hjälper dig eller din patient om en skada eller vridning av kroppen har hänt. Kylsprayen går in och ger omedelbart en kylande effekt som lindrar smärtan och minskar svullnaden som skulle uppstå utan kylsprayen.

IspackningarVi har två olika sorters ispackningar, ispackningen från SELECT och den klassiska ispackningen som många säkert känner till från sportevenemang eller filmer. Det klassiska ispaketet kan fyllas med iskuber, krossad is eller kallt vatten. Den placeras sedan på den del av kroppen som behöver kylning. Ispackens form gör det lätt att placera den på vilken del av kroppen som helst, eftersom den lätt omsluter det utsatta området.

SELECT-ispackningen är en engångspåse som kyls i t.ex. en kylare och sedan placeras på det utsatta området, tejpad eller bunden för att ge större effekt. Den går in och ger en blixtsnabb kall behandling av din skada, svullnad, överansträngning eller stukning.

KylboxKylboxen från SELECT är särskilt lämplig för ispaket och iskuber. Det är inte förvånande att den går hand i hand med SELECT ispack. Den håller påsarna kalla, redo att användas och ger den önskade snabba effekten. 


 

Henter produkter ...