Kategorier
Genvägar

Din indkøbskurv

SubtotalSEK 0,00
TotalSEK 0,00
Heraf udgør momsSEK 0,00


Bygg- och lekklossar set

Bygg- och lekklossar


Vi har många olika byggsatser som alla barn kommer att älska att bygga med och leka på. Det finns både små och stora, och lite för alla behov. Ta en titt och hitta det set som passar dig och dina önskemål bäst.

Små och stora byggsatser


Om du gillar det enkla, är Ankan Anders eller Krokodilen Karl förmodligen bara något för dig. Dessa skumdjur har båda en solid skumkärna, PVC-fritt överdrag och PU-beläggning. Dessa roliga djur är lätta att montera och är något för de minsta att leka med.

Är du däremot intresserad av att bygga byggsatser i lite större skala finns det också mycket att välja på. Bänfers Motormoduler SOFT innehåller 18 delar och har en särskilt mjuk yta. Överdraget är tillverkat av elastisk och PVC-fri presenning och innehåller CFC-fritt och brandskyddande skum. Det här är en av många produkter från Bänfer, så kolla in utbudet och se om du hittar något du gillar.

Ska det vara fokus på lärande och samarbete är det taktila MIRROR CUBES det idealiska byggsetet. Medan de leker och bygger ligger fokus på kommunikation och samvaro och barnen utforskar de olika speglarna medan de bygger. Det går att montera ihop byggelementen på olika sätt så att spelet aldrig blir tråkigt

Bra service, bättre råd när du ska köpa bygg- och lekklossar set 


Vi uppdaterar ständigt vår webshop med nya spännande produkter, så håll dig uppdaterad på vår nyhetssida

Om du har frågor angående våra produkter kan vi alltid kontaktas på post@presencosport.dk eller 7550 6011 .
Henter produkter ...