Kategorier
Genvägar

Din indkøbskurv

SubtotalSEK 0,00
TotalSEK 0,00
Heraf udgør momsSEK 0,00


Matta för lek

Matta för lek


Här kan du hitta många olika sorters lekmattor som kan användas till både gymnastik och lek, men även avslappning och åaven en tupplur. Det finns många former, färger, tjocklekar och storlekar att välja mellan, så kolla in vårt utbud och hitta den som passar dina önskemål och behov bäst.

Många typer av matta för lek


För små kan du med fördel ta en titt på vår Kravle matta , som kan köpas i 3 olika storlekar - 250 x 280 x 3, 350 x 280 x 3 och 450 x 280 x 3. Här kan barn utforska och lära sig att krypa, stå och gå utan att falla och slå sig. På utsidan har den en avtagbar blå duk gjord av syntetläder av god kvalitet och har även en halkfri botten, så den ligger precis som den ska.

När det är dags för lek, är denna Multi-legematt med 21 delar det perfekta valet. Mattans delar kan monteras på många olika sätt vilket gör att spelet aldrig blir tråkigt, och att barnen kan utforska olika sätt att leka. Om det blir nödvändigt kan du också köpa ett extra skydd till mattan.

Se även vår
Jätte kuddmatta som är perfekt att sitta, ligga eller tumla på. På grund av storleken finns det plats för många samtidigt. Fyllningen består av flamingokulor och överdraget är av tvättbart konstläder. Storleken på mattan är 200 x 200 x 25 cm. Detta är en mångsidig matta som kan användas till lite av allt.

Bra service, bättre råd när du ska köpa lekmattor


Vi uppdaterar ständigt vår webshop med nya spännande produkter, håll dig därför uppdaterad på vår nyhetssida

Om du har frågor angående våra produkter kan vi alltid kontaktas på post@presencosport.dk eller på 7550 6011
Henter produkter ...