Kategorier
Genvägar

Din indkøbskurv

SubtotalSEK 0,00
TotalSEK 0,00
Heraf udgør momsSEK 0,00


Former och Motorik

Former och MotorikEtt utmärkt tillfälle att träna motoriken med våra former och färger och motoriska lekar

Du kan se hela vårt utbud av motoriska färdigheter som hjälper till att utveckla barnens kreativitet, fantasi och motoriska färdigheter. Det finns olika produkter som har samma syfte, nämligen att skapa en rolig och underhållande vardag med goda rörelser. Det finns olika former, färger, pussel, bitar och räkningsleksaker.

Stärk ditt barns färdigheter och snabbhet med vårt spel "ost med hål". När ditt barn spelar det här spelet tränar de på att samordna händer och ögon. Vem är skickligast på att styra musen och vem klarar flest varv utan att musen ramlar ner i osten? Det här spelet rekommenderas från 4 år.

Om ditt barn behöver lära sig att knyta skorna är vår produkt "knyta skosnören" ett optimalt alternativ för dig. Skon är tillverkad av robust plast och är därför lätt att greppa och hålla i. Den tränar också barnens fingerfärdighet och finmotorik.

Bra service, bättre råd när man köper material för former och motorikVi ser till att kontinuerligt uppdatera vår webshop med nya och spännande produkter, så håll dig uppdaterad på vår nyhetssida eller anmäl dig till vårt nyhetsbrev.

Om du har frågor om våra produkter kan du alltid kontakta oss på post@presencosport.dk eller 7550 6011.

Henter produkter ...