Kategorier
Genvägar

Din indkøbskurv

SubtotalSEK 0,00
TotalSEK 0,00
Heraf udgør momsSEK 0,00


Musik | Slagverk | Rytm

Musik, Slagverk och Rytm


Musik är en viktig del av vardagen


Studier visar att musik har stor betydelse för barns inlärning. Musik stimulerar barnens fantasi och hjälper dem att bättre föreställa sig historier och bilder i sina huvuden.

Dessutom bidrar musiken till att utveckla sociala färdigheter eftersom den inbjuder barnen att engagera sig och förstå toner och stämningar. Ovanstående studier visar att det är en bra idé att låta barnen leka, sjunga och dansa. Om du letar efter instrument för musiklektioner eller bara olika instrument för hemmet har du kommit till rätt ställe.


Musik i undervisning


Gör musiklektionerna roliga med ett brett utbud av instrument som barnen kan spela på. Vi har ett stort urval av musikinstrument så det finns något för alla. Du kan hitta olika musikset som innehåller många instrument som är lätta att spela på.

Om du behöver musikstativ, mikrofoner eller förvaringsutrymmen för musikinstrumenten kan du hitta det under musiktillbehör.


Musik i hemmet


Älskar ditt barn musik och drömmer om att bli den nya popstjärnan? Då hittar du många spännande musikinstrument här, för användning i hemmet och på andra ställen.

Så starta ert eget pop-, rock- eller countryband och tillbringa timmar tillsammans hemma för att skapa vacker eller fånig musik.

Utforska och ta reda på vilka musikinstrument du behöver hemma. Du kanske behöver en gitarr, trummor eller guiro i ditt band?

Henter produkter ...