Kategorier
Genvägar

Din indkøbskurv

SubtotalSEK 0,00
TotalSEK 0,00
Heraf udgør momsSEK 0,00


Matematik | Geometri

Matematik | Geometri


Här hittar du allt du behöver för att visa dina elever hur man använder en linjal eller passare.
Det finns båda geometriuppsättningar, och olika verktygen individuellt.

Allt för din matematikundervisning


Vår  Tavla passare  från Betzold är perfekt för en tavla eller whiteboard då den har bra stabilitet och är lätt att hantera. Både krita eller en whitboard-penna kan fästas. Passaren har både en cm och en gradskala som hjälper till att säkerställa exakta och korrekta mått. Denna passare hjälper till att göra undervisningen mer lärorik och intressant.

Ett annat praktiskt verktyg är denna Geoliner linjal  som hjälper dig att göra exakta mätningar när du ritar geometriska former, diagram, grafer och mer på tavlan. Linjalen är 100 cm lång och har ett praktiskt handtag som är lätt att byta ut. Hos oss kan du även köpa extra Handtag för Geoliner linjaler och Geotriangler om det blir nödvändigt att byta ut.

Geoliner lambda | Whiteboardutrustning är en samling praktiska verktyg som innehåller 6 olika saker för matematikundervisningen. Här hålls det snyggt och samlat på en platta som enkelt kan monteras på väggen. Detta säkerställer att det finns enkel tillgång för både lärare och elev att använda de olika verktygen

Bra service, bättre råd när du ska köpa geometriverktyg för matematikundervisning


Vi uppdaterar ständigt vår webbshop med nya spännande produkter, håll dig därför uppdaterad på vår nyhetssida

Om du har frågor angående våra produkter kan vi alltid kontaktas på post@presencosport.dk eller på 7550 6011
Henter produkter ...