Kategorier
Genvägar

Din indkøbskurv

SubtotalSEK 0,00
TotalSEK 0,00
Heraf udgør momsSEK 0,00


Whiteboard | Redskaper

Whiteboard | Redskaper


Här hittar du ett brett utbud av verktyg för whiteboardtavlor. Dessa verktyg kan hjälpa till att förbättra och utöka din användning av whiteboardtavlan.

Olika verktyg för alla ändamål


Se vår Rengöringsservetter eller Whiteboardrens om du vill undvika problem med att rengöra tavlan. Här är du säker på ett bra resultat och en tavla som är ren och redo för nästa gång den ska användas. Det finns också en Tavletorkare med filt som enkelt torkar rent brädan. Detta är bara ett axplock av vad vi har för städning, så se gärna resten av vårt urval.

Vill du ha kontroll på rit- och skrivverktygen är dessa Pennor för tavla  ett perfekt val. Här kan du välja mellan ett set om 4 st. i färgerna rött, blått och svart, eller ett set med 10 stycken i en mängd olika färger.

Eleverna kommer att älska att se sina uppgifter hängda på tavlan med färgglada Plastmagneter  eller kanske till och med de roliga Smileymagneterna . Dessa kan användas för att hänga många olika saker på tavlan.

Om du vill att din whiteboard ska flyttas kan det vara idealiskt med en Mobil ställning för tavla , som har två hjul och är höj- och sänkbart i 80, 90 och 100 cm. På så sätt kan den enkelt läggas åt sidan eller flyttas närmare eleverna så att de kan hänga med bättre.

Bra service, bättre råd när du ska köpa verktyg till whiteboard


Vi uppdaterar ständigt vår webbshop med nya spännande produkter, så håll dig därför uppdaterad på vår nyhetssida

Om du har frågor angående våra produkter kan vi alltid kontaktas på post@presencosport.dk eller på 7550 6011
Henter produkter ...