Kategorier
Genvägar

Din indkøbskurv

SubtotalSEK 0,00
TotalSEK 0,00
Heraf udgør momsSEK 0,00


Bastu

Bastu


Här finns allt du behöver till din bastu i hög kvalitet, vacker design och inte minst bra priser. Att komma in i en bastu är alltid bekvämt och många av våra tillbehörsprodukter kan göra framtida bastubesök ännu bekvämare än de brukar vara.

Alla typer av bastutillbehör


Ett bra exempel på en produkt som kan höja kvaliteten på ett bastubesök är våra bastudofter. Ska din bastu vara en mer extraordinär och uppfriskande wellnessupplevelse att kliva in i? Då har vi ett brett utbud av bastudofter för dig och din bastu. I sortimentet har vi allt från bastudofter med doft av frukt, som t.ex. Mango och Granatäpple. Dessutom kan du även hitta bastudofter med doft av natur, t.ex. Alpina Örter och Sibirisk Björk.

Dessa kan hjälpa till att göra bastun ännu bekvämare. Genom att aktivera ditt luktsinne på ett behagligt sätt kan du förstärka det underbara lugnet du alltid känner när du är i bastun.p>

Alla våra dofter från CosiMed är gjorda av naturliga oljor och är fria från emulgeringsmedel, för vilka alla våra dofter avdunstar utan att lämna en restprodukt.

Bra service, bättre råd när du ska köpa bastutillbehör


Vi uppdaterar ständigt vår webbshop med nya spännande produkter, så håll dig uppdaterad på vår nyhetssida.

Om du har frågor angående våra produkter kan vi alltid kontaktas på post@presencosport.dk eller på 7550 6011
Henter produkter ...