Kategorier
Genvägar

Din indkøbskurv

SubtotalSEK 0,00
TotalSEK 0,00
Heraf udgør momsSEK 0,00


Sim- & badlek

Sim & Badlek


Vi har ett brett utbud av vattenleksaker. Hitta allt för vattenlek:


Badbollar


Vi har badbollar i olika storlekar och mönster/färger för roliga lekar på stranden och i poolen för barn i alla åldrar. En badboll är lätt att bära med sig eftersom den nästan inte tar någon plats när den inte är uppblåst.


Ringar och flöten för simning (floats)


Badringar för vatten finns i flera olika kvaliteter. Vi kan erbjuda billiga badringar i plast i olika storlekarfrån Ø 42 cm, till stora badringar av mycket starkt gummi - upp till Ø 170 cm. Badringar kan naturligtvis användas för att ha kul i vattnet. De är perfekta för att flyta runt i eller bara för att ligga ner och koppla av i för barn och vuxna.

De så kallade stockarna är roliga att leka med i poolen. Vattenleksaker av hög kvalitet som gör att flera barn kan ha roligt i vattnet samtidigt. De är alla tillverkade av mycket starkt gummi.


Dykning spel


Om du behöver saker att dyka efter har vi flera olika förslag. Vi kan leverera dykringar, dykstavar och dykdjur. Dyk för dykringar för att öva dykning och träna lungor och kondition hos barn och vuxna. Spela dykspel och se vem som kan plocka upp mest från botten.

När du dyker tränar du dina lungor och din kondition, detta gäller både barn och vuxna. Spela dykspel och se vem som kan plocka upp mest från botten. En annan rolig lek är att leka med dykringar: Simma genom, över, under och slalomera under vattnet.

Övningarna kan användas som ett komplement till simträning, för att träna självförtroende i vattnet och uthållighet, men också som ren underhållning, lek och skoj.

Vi håller webbutiken uppdaterad med nya vattenleksaker.

Vi svarar gärna på frågor och funderingar om simning och simutrustning. Skriv till oss på post@presencosport.dk eller ring +45 7550 6011 och få svar på dina frågor.

Henter produkter ...