Kategorier
Genvägar

Din indkøbskurv

SubtotalSEK 0,00
TotalSEK 0,00
Heraf udgør momsSEK 0,00


Massageapparater

Massageapparater | Muskelavlastande massage för hela kroppen

Här hittar du massageapparater som är idealiska lösningar för att mjuka upp musklerna. Produkterna kan användas både hemma och av professionella fysioterapeuter och idrottsterapeuter.  

Är du spänd i nacken ?

Har du en spänd nacke eller har du kramper i vader, lår eller rygg? Massage är lösningen! Inte bara för att det är en effektiv återställning efter att du har idrottat, utan även för att skämma bort dig själv.
De flesta av våra produkter är bärbara och lätta att använda.    

Många olike muskelavlastande egenskaper!

Vi har ett brett utbud av olika muskelupplösande egenskaper. Vi har denna Intensive Massager med infrared, som ger en mer djupgående effekt och samtidigt stärker blodcirkulationen i det applicerade området. Vi har produkter för massage i olika storlekar, former, färger och med olika muskelavslappnande egenskaper.   

Fotmassage efter en hård löprunda ?

Tränar du inför ett maraton, halvmaraton eller gillar du bara att springa? Då har du förmodligen upplevt att dina fötter kan vara ömma ibland. Ömhet eller inte, det är alltid en bra idé för idrottare att mjuka upp sina muskler. Särskilt fötterna gynnas av en massage, som också förbättrar cirkulationen i benen. För att massera fötterna har vi den här: Thumper Versa Pro "Lower Body" Massager.

Thumper är det mest kända massagemärkt

Thumper är definitivt världens mest kända massagemärke. Thumper har levererat massageapparater över hela världen i 30 år och har därför stor kunskap om marknaden. Om du vill äga en Thumper är den inte billig. Thumper är ett dyrt märke, och det finns flera skäl till det.

- Först och främst beror det på att de är de bästa på marknaden, och faktiskt är de det mest sålda varumärket till kiropraktorer över hela världen.

- För det andra är alla Thumper-produkter utformade för att få människor att må bra. Thumper står till 100 % bakom sina produkter och garanterar effektivitet och kvalitet.

- Thumper kan utföra många behandlingar per dag, vilket gör den till en idealisk produkt för kliniken.
 
På Presenco sport har vi ett stort utbud av Thumper-produkter för massage. Om du vill ha en översikt över Thumpers alternativ/behandlingar kan du klicka här.

Vi fokuserar på god service!

I vår webshop har vi samlat hela vårt sortiment av massageutrustning, och vi ser till att uppdatera webbutiken regelbundet! 

Om du har några frågor om våra produkter kan du ringa oss på 7550 6011 eller skicka ett e-postmeddelande till post@presencosport.dk. Vi är alltid redo att hjälpa dig med råd och ett brett utbud.

Henter produkter ...