Kategorier
Genvägar

Din indkøbskurv

SubtotalSEK 0,00
TotalSEK 0,00
Heraf udgør momsSEK 0,00


Akupunktur | Tillbehör

Akupunktur | TillbehörAkupunktur är en alternativ behandlingsmetod från Kina som går ut på att nålar sätts in i akupunkturpunkter och nervpunkter. Principen för akupunkturbehandlingar är att akupunktören sätter in tunna nålar i specifika punkter på patientens hud för att förebygga eller behandla vissa sjukdomar eller symtomer.

Enligt traditionell kinesisk förklaring ska akupunkturnålarna återställa kroppens normala energibalans, qi. Den traditionella förklaringen är att det finns 12 energibanor i kroppen - så kallade meridianer.

NålarHos oss har vi akupunkturnålar i olika varianter. Vi har t.ex. nålar med silverhandtag, kopparhandtag och plasthandtag. Dessutom har vi den smarta Seirin New Pyonex, som kan beskrivas som ett nålplåster. Det är ett plåster som du applicerar på området i fråga, där nålen sedan träffar och hålls på plats av plåstret. Den kan användas i flera dagar eftersom den sitter fast som ett plåster, och eftersom den är tillverkad av andningsbart tyg märker du inte av den. Den är perfekt för dem som är rädd för nålar eller har en mycket låg smärttröskel.

TillbehörFörutom nålarna kan vi också erbjuda dig ett akupunkturmodellhuvud med instruktioner om vart du ska placera nålarna. På så sätt kan du öva dina färdigheter och bli bättre på akupunktur. Det är ett mycket bra verktyg för inlärning. Dessutom har vi ett asiatiskt massagekors av trä. Den är perfekt för att tränga in i huden och verkligen komma in och hitta de områden där du har smärtor.

Du kan också hitta vår Reha Pointer som bara kräver ett litet stick för att gå in och träffa de utlösande punkterna. Detta beror på att den har en högre vikt än nålarna och därför inte kräver samma tryck.

Henter produkter ...