Kategorier
Genvägar

Din indkøbskurv

SubtotalSEK 0,00
TotalSEK 0,00
Heraf udgør momsSEK 0,00


Anatomiska affischer

Anatomiska Posters

Vi har en del olika posters som visar människans muskelstruktur, blodcirkulation, skelett osv. Postererna passar bra i ett klassrum.

Hos Presenco Sport hittar du ett stort urval anatomiska posters som är perfekta för att lära ut kroppens anatomi, akupunktur, fötter, styrketräning osv.

Posterna ger dig en fantastisk inblick i hur kroppen är uppbyggd. Du får en inblick i vilka muskler som finns vart och hur de är sammankopplade. Vart de olika organen finns och hur de bäst hanteras vid en operation.

Vi har också 3D-posters som ger en lite annorlunda inblick än en klassisk poster, eftersom du kan se formerna, vilket kan ge en bättre förståelse av muskler, organ etc. Du kan till exempel få denna 3D-tavla av muskelsystemet. Det finns också mer klassiska posters som nämns ovan, t.ex. denna poster över armens muskulatur eller den här postern som visar kroppens triggerpunkter.

Vi skulle kunna fortsätta att lyfta fram häftiga posters, men vi tycker att du ska ta en titt på vårt sortiment för att hitta just den du letar efter. Om du undrar något eller har frågor finns vi alltid till hands för att besvara dem via telefon, e-post eller livechatt.


Henter produkter ...