Kategorier
Genvägar

Din indkøbskurv

SubtotalSEK 0,00
TotalSEK 0,00
Heraf udgør momsSEK 0,00


Anatomiska modeller

Anatomiska modeller

Hos Presenco Sport hittar du ett brett utbud av undervisningsmaterial. Den kommer utan tvekan att kunna lära dig allt om kroppen och dess uppbyggnad. Modellerna är superrelevanta oavsett om du är läkarstudent, fysioterapuet, massör, akupunktör eller något annat. Vi har modeller för akupunktur, demonstrationsfigurer, modeller av skallen, modeller av lemmar, modeller av ryggraden, modeller av skelett och av muskuloskeletala systemet.

 

Akupunktur

Under akupunktur hittar du till exempel ett akupunkturhuvud med alla de specifika områden på huvudet som du kan sticka nålarna i. Detta är ett utmärkt träningsverktyg eftersom du får en förståelse för vart på huvudet du kan sätta en nål innan du måste göra det på en person. Dessutom hittar du ett öra och miniatyrmodeller av en hel kropp.


Kroppens uppbyggnad

Dessutom finns det ett stort urval av modeller av t.ex. ryggraden, olika lemmar eller ett helt skelett. Det kan vara en flexibel ryggrad, skelettet Oskar eller ett armskelett med hand och axel.


Skallen

Om du gillar huvudet och tror att det är den vägen du vill gå i framtiden, har vi naturligtvis modeller för just det. Vi har klassiska modeller som denna 18-delade skallen. Den är gjuten 100 % från en naturlig skalle. Eftersom den består av 18 delar kan du studera huvudets struktur genom att plocka isär och sätta ihop de olika delarna.

Vi har också denna smarta 18-delade skallen i färg. Liksom den föregående är den 100 % gjuten från en naturlig skalle, men här är huvudkonstruktionen betydligt enklare med hjälp av färger. Färgerna gör det lätt att lära sig och känna igen skallens struktur, eftersom man kan associera ett namn med en färg.

Slutligen vill vi också nämna skallen med muskelstruktur. Den visar ansiktsmusklerna och musklernas ursprung samt fästpunkterna. Muskelstrukturen visas på ena sidan av skallen så att du kan se skillnaderna mellan skallen med och utan muskler. Den levereras också med en komplett tanduppsättning med 31 individuella tänder. 

Du kan hitta alla våra anatomiska modeller genom att bläddra i vårt sortiment. Om du har några frågor eller undrar något, kan du skriva eller ringa oss.

Henter produkter ...